Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu na vymalování koupely a kuchyně?

Od: vlazy* odpovědí: 4 změna:

Potřeboval bych poradit jakou spíše levnější malířskou barvu použít na vymalování koupelny a kuchyně. Vyhovovala by např. HET - Latex VNITŘNÍ? Co jiného s čím máte dobré zkušenosti mi můžete poradit? Nebude lepší použít nějakou jinou barvu na kuchyň než na koupelnu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Latex - pokud budeš v budoucnu chtít použít jinou barvu, se dost nesnadno odstraňuje a velmi špatně přetírá - z toho důvodu bych jej já nevolil... ;)

Momentálně mám Dulux a Primalex - veliká spokojenost...

doplněno 17.08.12 23:46:

Primalex používám téměř výhradně Polar (slušně otěruvzdorný i vlhkoodolný i v koupelně a kuchyni), Dulux Diamond (plně omyvatelný)...

vlazy*
hodnocení

Těch Duluxů a Primalexů je více různých druhů. Já bych potřeboval spíše poradit něco konkretního.

koupelna kuchyně primalex standard nebo polar (podstatně dražší). nebo Remal bílý. Nedělejte z toho vědu.

vlazy*
hodnocení

Já se v těch malířských barvách příliš nevyznám a s malováním nemám příliš velké zkušenosti i když jsem si už doma sám maloval. Loni mi zkušený a dlouholetý malíř maloval chodbu a mluvil mi, že on používá barvy HET protože má s ními dobré zkušenosti a oproti Primalexu jsou levnější a v kvalitě s primalexem srovnatelné. Každý výrobce malířských barev asi vyrábí více druhů barev a ne každý druh je na všechno dostatečně vhodný. Chtěl bych na to malování koupit nějakou spíše levnější barvu, ale ne takovou u které s časem zjistím, že pro koupelnu nebo kuchyň nebyla příliš vhodná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]