Nejste přihlášen/a.
Ahoj! Nevíte jak dostanu z halenky mastnou skvrnku. Hledala jsem na internetu a vyzkoušela na skvrnku nanést pastu z kypřícího prášku, sice to pomohlo, ale bohužel ne úplně. Děkuji Vám...
Doporučuji lanzu mýdlo.Manžel je prasátko,když jede s kamarády na fotbal klasicky si dá uzenou klobásu plnou šťávy a tu má nejen v sobě ale i hojně na sobě.V ruce dobře properu a běžně vyperu.KAČICA
Jojojo. Rozumím vám přesně. Já velice rád vařím, což je jistě pěkné, ale má trička (prakticky nic jiného doma nenosím) téměř vždy nesou stopy mého snažení. Řeším to tedy dvěmi způsoby (má žena speciální péči o má umolousená trička už dávno vzdala), z nichž ten první jsem již popsal. Druhým způsobem je používání triček tzv. jednorázových, která se dají zakoupit za třicet kaček a po tradičním umaštění v okolí pupku odložit do garáže... Je ještě třetí cesta, používání zástěry. Inu, mám krásné, mám je v kuchyni po ruce... ale vzpomenout si v pravou chvíli... Vaši radu ale oceňuji.
Technický benzín nebo trichloretylen by měly věc vyřešit. Po odstranění skvrny přeperte celý kus oděvu v normální lázni.
Ach strýcu,jestli je v té halence viskoza,jako umělé hedvábí,mohl by aceton provést destrukci vlákna.Volil bych nanesení roztoku jen účinného pracího prostředku a po chvilce působení odsát vodním vysavačem.Zopakovat a nakonec totéž s vlažnou vodou.
JABRAKA
Tak skoč do obchodu a kup Vanish v poslední době mdost zachránil od skvrn.Stačí nanést na místo chvílku nechat působit a vyprat.
Pro Jabraku také mu moc nevěřím,ale měla jsem po vyprání dost velké skvrny na tričku a tak šla a koupila nechala působit a super a mamča to používá do každého praní,ale mě se osvědčil noryt je levnější a ten přidávám do praní,ale Vaniš na skvrny dobrej...
Na cokoliv mastnyho na obleceni je snad nejlepsi praci pasta Monteracek. Perou se s tim monterky spinave od motorovych oleju a pod. a po vyprani vypadaji jako nove. Pusti tim snad jakejkoliv mastnej flek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.