Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pistole na PUR - problém

Od: artik* odpovědí: 13 změna:

zdravím , dneska jsem potřeboval dodělat nějaké drobnosti a tak jsem dostříkal starou pěnu a chtěl jsem našroubovat novou pěnu . Po našroubování se nestalo vůbec nic a pěna z pistole nejde . Poradíte co s tím dál? Mohu pěnu odmontovat ( to bude asi pěknej čurbes ,co? Díky za rychlou odpověď

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Může se stát že je to "zmetek" a nefunguje!

Pistole běžně čístíme jen výstupní trysku a při výměně jen hrdlo kde dosedá tuba pěny!Po vystříkání se očistí hrdlo a dá se hned plná- vydrží déle (pistole)-Se dvěma pistolema jsme postavili celý penzion a pak se vyměnil mistr,hned je začal čistit i vnitřně, to mu nestačilo,začal je rozebírat a šli do kopru!Takže na dodělávky padli ještě 3 pistole!

diesel..

Moje řeč, nechávám pěnu na pistoli stále, opravuji jen když jí půjčím...

artik*
hodnocení

tak jsem dal novou pěnu a zase nic , to už není možný

zakus*

Potom už je problém v pistoly.

artik*
hodnocení

už jsem tam na ně vletěl a chtěl jsem vidět jak jí namontujou :D , nakonec jsem dostal novou i s pěnou :D

erikch*
hodnocení

0x

hacím médiem púěny je tlakový plyn v pěně samotné-zcela jednoduše s pěnou "zakvrdlejte"-pokud nic neuslyšíte je pěna k.o.(někdy pomůže jí nahřát horkovzduchem)-hlavně pozor na čištění (přímo k tomu určený čistič PUR pěny)pistole po každém použití pěny-jakmile se zanese a je taktéž k.o...

artik*
hodnocení

tak čistit jsem nemusel , když jsem dodělal pěnu a hned dal jinou

stalo se mi, ze ani nova pěna nefungovala i přesto, ze jsem pistoli po posledním použití vyčistil. tyčka ve špičce se hybala,ale pěna nelezla..nakonec stačilo šroubovákem šťouchnout do kuličky u zavitu na vrchu pistole.

olinlitomericko
hodnocení

0x

...čéče sem nasadil šest let starou purpěnu a vono nic-tak jsem ji sundal z pistole, zabodnul šroubovák u hrdla a ještě z ní něco málo vyteklo a nabobtnalo. Hadička z kartuše(nádobky) byla už zacpaná rokama. Pro mě z toho plyne, že starý pixly už moc nefachaj...

artik*
hodnocení

tak to je super , ale já mam novou pěnu a ta nefunguje , co se stane když pistol odmontuju? Nemůže mi uletět na lahev tím tlakem?

zakus*

Nic se nestane. Normálně zůstane zavřená.

šel to zkusit ven k popelnici...

frame*
hodnocení

0x

Půjčil jsem pistoli známému, vrátil mi ji neočištěnou, brutálně zatvrdlou. Letěla do popelnnice. Koupil jsem novou, a zrovna dnes jsem ji podal i s pěnama profíkům a dvě pěny staré cca 2 měsíce vůbec nešli, prej se mají skladovat v nějaké poloze, ale už jsem to zase zapomněl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]