Nejste přihlášen/a.
zdravím , dneska jsem potřeboval dodělat nějaké drobnosti a tak jsem dostříkal starou pěnu a chtěl jsem našroubovat novou pěnu . Po našroubování se nestalo vůbec nic a pěna z pistole nejde . Poradíte co s tím dál? Mohu pěnu odmontovat ( to bude asi pěknej čurbes ,co? Díky za rychlou odpověď
Může se stát že je to "zmetek" a nefunguje!
Pistole běžně čístíme jen výstupní trysku a při výměně jen hrdlo kde dosedá tuba pěny!Po vystříkání se očistí hrdlo a dá se hned plná- vydrží déle (pistole)-Se dvěma pistolema jsme postavili celý penzion a pak se vyměnil mistr,hned je začal čistit i vnitřně, to mu nestačilo,začal je rozebírat a šli do kopru!Takže na dodělávky padli ještě 3 pistole!
hacím médiem púěny je tlakový plyn v pěně samotné-zcela jednoduše s pěnou "zakvrdlejte"-pokud nic neuslyšíte je pěna k.o.(někdy pomůže jí nahřát horkovzduchem)-hlavně pozor na čištění (přímo k tomu určený čistič PUR pěny)pistole po každém použití pěny-jakmile se zanese a je taktéž k.o...
...čéče sem nasadil šest let starou purpěnu a vono nic-tak jsem ji sundal z pistole, zabodnul šroubovák u hrdla a ještě z ní něco málo vyteklo a nabobtnalo. Hadička z kartuše(nádobky) byla už zacpaná rokama. Pro mě z toho plyne, že starý pixly už moc nefachaj...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.