Nejste přihlášen/a.
Příčinou může být tolik věcí, že je ani nemá smysl vyjmenovávat...vadné těsnění u nějakého spoje.., naprasklá přívodní hadice, odpadní hadice, prasklina ve vaně pračky...atd atd.
Něco podobného se stalo i nám...pračka byla kompletně odkrytována...za chodu prohlédnuta ze všech stran..velmi podrobně...nic jsem nezjistil, zase byla zakrytována..a od té doby se to ani jednou neopakovalo..
Joo...jsou věci mezi nebem a zemí..
Já jsem u minulé pračky měla stejnou závadu. 2x za její život. Bylo to umělohmotné kolínko od čerpadla před filtrem. Když pračka ždímá, jemně se třese a tohle kolínko se dotýkalo kovové konstrukce a prodřelo se. Kde bývá ta louže? Ve kterém místě? Tam, kde je filtr?
Řekla bych, že jedna z nejdražších položek je diagnostika. Že se jí můžete vyhnout určením závady. Ale po zkušenosti asi před rokem, kdy rachotilo čerpadlo a já si objednala výměnu čerpadla a zaplatila něco málo přes 3.000. Při zkoušce rachotilo také. Nakonec servisman pračku rozebral a byla to brzdička, taková kulička, která se dává na konec šňůrky, někde v trubce.. No ale já si objednala výměnu čerpadla, tak jsem musela být potichu. Hrdinka, diagnostička! Za 3.000 kč.
Otázka jestli je to jen manžetou, zda voda nezrušila něco dalšího...nicméně starost měla být připrvních kapičkách a ne až při louži :/
Snad to teklo pouze tam kde se tváří že to teklo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.