Nejste přihlášen/a.
Dobry den
prosim poradte jaky koupit settopbox aby mel USB a MPEG4 a dokazal prehrat bez problemu jakekoliv formaty vide . Dekuji mnohokrat PK
Když jsem problém řešíl,tak jsem raději koupil na stará kolena novou televizi.Tady je vše k dispozici.
JABRAKA
mám zcela stejný názor. Před dvěma měsíci jsem vyzkoušel 3 STB v relaci do 1.000Kč. Všechny sice měli USB a přehrávali vše možné, bohužel hlavní funkce STB pokulhávala. Musím tedy podotknout, že jsem v lokalitě s průměrným signálem. Přes zkoušení 3 STB jsem je vrátil a raději si pořídil novou LED i s USB, resp. DVD. Každopádně pokud si myslíte, že máte dobrý signál, můžete zkusit i obyčejný. Navíc v případě dosahu např. Globusu můžete zkoušet co se vám líbí a vracet, pokud nebude vhodný. Přesně jak jsem to dělal já. Nakonec stejně vyhrála zmíněná nová TV.
dekuji za rady sic momentalne na novou TV nemam tak uvazuji o tomhle reseni s USB abych mohl prehravat treba filmy misto na DVD ktere mi odeslo uvazuji o tomhle modelu alfacomp.cz/...
Chce to opravdu zkusit a případně vrátit. Jen pozor, z e-shopu při osobním odběru se stává, že vratka do 14 dnů je zakázaná, protože se nejedná o dálkový obchod, ale vzhledem k osobnímu odběru o klasický. Chce si to zjistit dopředu.
A ještě k tomu STB. Ty co jsem zkoušel byly se stejným SW jako už jeden co jsem měl doma. Tzn. že rozdíl mezi nimi moc nebude, max. vevnitř s tou sílou. USB dnes mají takřka všechny. Pokud máte dobrý signál, neměl byste prohloupit.
Já jsem si koupil Evolve -Andromeda právě kvůli formátu MPEG-4 (všechny PL vysílače na to přešly,takže mám na chalupě asi 9 PL programů-regionální jsem raději povypínal) a jsem s ním v podstatě spokojen až na jednu věc a to dosti podstatnou a tou je nedokonalý a velmi nepřehledný manuál k obsluze (klasická bolest všech výrobků této firmy),takže se připravte na to až budete nastavovat nahrávání,aby přístroj nahrával TO CO VY chcete,asi se dost zapotíte.Doporučuji tužku blok a zkoušet a zapisovat ,jinak mnohé věci,které jste si chtěl nahrát ,tam prostě nebudou,anebo třeba jen 10 minut.Jinak vcelku spokojenost.
tak jsem koupil Evolve Galaxy zatim zkusenosti ma sice mpeg 4 ale pl stejne nechytam zato prehraje skoro vsechno / krom mp4/ coz mi vyhovuje, nekde v recenzi jsem cetl ze ho ma nekdo v Ostrave a na nejakou dobrou antenu chyta 32 programu tak nevim mi vystaci 13 az nad hlavu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.