Nejste přihlášen/a.
nas soused vysadil mezi nasimi pozemky jiz pred lety zivy plot a sam ho i strihal.Jelikoz ted mame velice spatne sousedske vztahy a on strihani ziveho plotu proste ignoruje,chci se zeptat,zda mame pravo tuto cast,ktera je videt z naseho pozemku a neupravena,sami ostrihat?
Dekuji za odpoved
ano, pokud na to soused kašle. pozvěte si na to firmu a účet pak pošlete sousedovi. předem bych ho na tuto možnost upozornil. nejlépe písemně. uvidíte, jestli bude reagovat. . .
Měl jsem též takový problém.Soused nasázel všechno co ho napadlo ,až k plotu.Domluva žádná.Tak jsem jen vyhmátl,když odjeli s autem,a vrhl se na to.Ořezal jsem všechno zároveň s plotem a haluze naházel k nim.Když přijel,řval jak blázen,ale nalepit to nazpět nešlo.Časem přestal blbnout a vycházíme spolu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.