Nejste přihlášen/a.
nemůžeme se zbavit zapachu z uložneho prostoru valend ,i když intenzivně větráme poradi nám někdo prosim?
Po třech letech intenzívního větrání jsem to vzdala. Nepomohlo ráno vstát, neustýlat a nadzvednout válendy a do večera nechat otevřené + ventilačku v okně, vytírat octem, stříkat savem, i v misce byl citron... Jak se prostor večer uzavřel, ráno byl v úložném prostoru smrdad. Válendy neměly odvětrávácí otvory. Nejprve jsem chtěla nechat vyřezat dvě ventilačky do úložného prostoru (naproti sobě), aby vzduch mohl proudit. Ale narušila bych čalounění a to se mi nechtělo. Válendy putovaly na chalupu, nechala jsem převrtat zavírání válend o 4 cm výše a na kanty válend se přiklížilo 6 špalíčků. Válenda po zavření dosedla jen na špalíčky a prosto pořád větral. Je po smradu. Byly to levnější válendy a smrad šel paděpodobně z dřevotřísky.
To smrdí lepidlo, které je použité ve dřevotřísce. Já mám takový taburet pod nohy ke křeslu, s úložným prostorem. Už ho mám několik let a stále do něho nic nemůžu dát, protože to smrdí jako jako mokrý pes politý lepidlem. Nepomohlo vůbec nic.
Vlastně jsem si uvědomila, bohužel pozdě, že jsem to měla reklamovat. Jestli válendy nemáte příliš dlouho, reklamujte, protože úložný prostor určený k užívání, nemůžete používat. A přitom jste si ho zaplatili. Že jo!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.