Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat jestli je reálné převést pár stevbních latí o délce 4m ve felici kombi. Nemám ji teď doma abych změřil kolik budou vykukovat. Zajímal by mně proto váš názor.
Jak píše Mikihans - raději na střechu, F kombi je delší, než 4 m, tedy se vejdeš na půdorys auta...
Pokud to nejde - chceš je dovnitř, bacha při jízdě na ´ocas´ - při zatáčení bude vybočovat...
doplněno 10.08.12 21:25:Vézt něco - lehkého a nevelkého, na zahrádce - ani si nevšimneš... Základ je dobře ukotvit příčníky (hagusy asi máš), na to dobře uvázat náklad, pro jistotu i vpředu a vzadu (k vlečným okům) - kvůli kmitání. Pokud by prkna přečnívala, tak červený hadr dozadu...
A při otvírání pátých dveří na prkna nezapomeň, ať si je nevysklíš...
Úplně v pohodě. Vezl jsem v mnohem menším autě 5m dlouhý trám (cca 140/200). Sklopil jsem všechny sedačky a trám strčil až k nohám spolujezdce. Jelikož velká část trámu přečuhovala - dělali si ze mě ještě pr...l, že budu mít přední nápravu ve vzduchu.
No a pak jsem ještě vezl tuším 8 metrový trám, ale bylo to ve větším autě (dodávka).
Pokud břemeno (v tomto případě prkna nebo u Vás p.Macku svod okapů) přesahuje obrys o metr musí být označeno červenám praporkem (kus látky) o rozměrech (nwn už přesně) 20x20cm!
Na xantiI (krátká-berlina) na stř.nosiči 2 šestimetrové fošny.
doplněno 17.08.12 08:26:Jen tak pro zajímavost.co byste řekli odvézt ve stařence škodě 105 740kg+ řidič?
Radku, prosím, poučte mne, jaký přestupek bude spáchát, když pojede s otevřeným kufrem? Děkuji
doplněno 14.08.12 08:44:Radku nesmíte každému vše věřit... tak to určitě nebylo...
No tak jmenovitě nevím. Kolega v práci jel s dodávkou s pootevřenými zadními dveřmi kůli materiálu a dostal 200,-. Známá vezla ve fábii koberec, který koukal ven a taktéž. Třeba kdyby se bránili tak by nic nedostali...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.