Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně své půdy. Půda má staré trámy, A nekteré jsou chytlé, napadlo mě než rvat peníze do bochemitu(který jsem zkoušel a nepomohlo to), zda-li není lepší nátěr vyjetým olejem.
Co myslíte?
Ještě jsem si na něco vzpomněl: Před lety jsem v dílně rozřezával smrkový telefonní sloup, napuštěný karbolineem. Ten tak smrděl, až to šípalo v nose a slzeli oči. Najednou se ze dřeva zaprášilo a uviděl jsem vyžrané dřevo a ŽIVÉ larvy tesaříka. Ty bestie přežijí i karbolineum-kdybych to neviděl na vlastní oči, tak tomu neuvěřím! Z toho plyne, že vyjetého oleje by si ani nevšimly.
promiňte, ale jestli opravdu chcete šetřit, pak staré trámy na půdě ošetřete tím nejlepším, co existuje, svůj čas a peníze do toho vložte. Poškozená místa se musí ručně odstranit až na zdravé dřevo a potom se celý trám natře nějakým napouštědlem proti červotočům a podobné havěti.
Nové trámy stojí takovou cifru, že se vám protočí panenky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.