Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych do budoucna elektromotor na bránu.
Chtěl bych se poradit se zkušenějšími, kteří si třeba už prošli zakoupením nějakého výrobku, který nakonec občas nefungoval.
Potřeboval bych kompletní informaci co je potřeba k dálkovému ovládání koupit, jak se upevňuje na vrata, jak se otevírá v případě výpadku elektriky atd.
Elektriku 220V mám hned vedle k přitažení.
Otevírané by bylo jedno 2,5 metrové křídlo směrem dovnitř. Žádné májáčky jako často vidím nepotřebuji.
Děkuji za info, případné doporučení levného dobrého motoru s příslušenstvím, tak aby fungoval za jakéhokoliv počasí.
Koupil jsem kdysi v Rakousku toto zařízení pro dvoukřídlou bránu, už si ani nepamatuji výrobce, bylo levné asi 6.000,- a taky jsem ho vrátil, na to jsem nechal namontovat Hermann a můžu říct, že chodí perfektně! Majáček můžete a nemusíte stojí pár korun navíc, ale já bych ho být Vámi dal, aspoň vidíte, jestli vám brána reaguje při zapnutém ovladači.
Dobrý den,
z naší nabídky doporučuji kompletní sestavu pohonu brány Toona.
Výstražné lampě bych se nebránil, kromě jiného vyblikává typ poruchy. A podle toho můžete v budoucnu ušetřit peníze při případném marném výjezdu technika na servis..
Za eshop 1pohony.cz
Tomáš Sedláček
Trochu jsem se už rozkoukal a na zařízení nice a typ toona jsem také narazil.
Ale co víc jsem našel wingo, které jsem "zatím uložil " do složky našetřit - objednat .
Branka dvě křídla a jedno je široké 1,6metru a váha může být tak 60kg.
Děkuji.
acer, mám zavírání acer. Jsem spokojen, maják nebo jiné svělo je dobré, na to přijdete časem.
ptejte se přesněji, co je třeba..
Vy jste takový znalý, poraďte jak dlouho neosazovat sloupky 100x100x3mm křídlama, když je zabetonuju.
Děkuji
Ohledně pohonu mi šlo o to abych nekoupil na co první narazím a pak nebyl zklamaný až to za rok odejde.
doplněno 15.08.12 20:11:Máte to pěkné, dobře jste si vyhrál.
Také mě zaujala televize v dílně a modrý maják na bránu .
acere, to není tak jednoduché, správně poradit. Ale zkusím toto:
když budu mít sloupky kvalitě uloženy v štěkobetonu, přidám urychlovač tuhnutí, vrata nebudou namáhat sloupek na páku, to znamená, že zavřená budou podloženy klínem, při otvírání bránu nadzvednu...
tak 3x 24 hodin a bude to OK.
Ještě to co jsem zapoměl.
Beton mám prý ten lepší 400, kameny+písek.
Plánuji vykroužení děr 80cm do země a přidávání betonu + utlačování kameny a tak to prokládat. Bez štěrku.
Urychlovač tuhnutí co to prosím stojí a jak to vypadá, zkusím to vyhledat.
doplněno 15.08.12 20:17:Něco jsem našel, vypadá to, že by stačila na 4 sloupky jedna litrová lahev. 100kg betonu, nevim jestli ho tolik bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.