Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zachovat doutníky - rákos

Od: lm® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Chtěla bych se zeptat,jestli někdo neví jak "zakonzervovat" - omlouvám se za to slovo,jiné mi nenapadlo doutníky rostoucí u vody.Když je totiž přinesu domů,po čase odkvetou a začnou dělat bordel po bytě svým chmýřím,Nešlo by je něčím postříkat?Možná vám bude otázka připadat hloupá,líbí se mi přírodní věci,umělé kýče nemusím.Díky všem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mato*
hodnocení

3x

nedávat do vody

lm®
hodnocení

Dík za rychlou odpověď ,leč já je dala na sucho a přesto vždy udělají to samé.*nevi*

Je to jejich vlastnost v zájmu zachování existence... množí se tak. Jejich rozpadu se dá zabránit nějakým fixativem, například lakem na vlasy atp. Ale i tak je dříve nebo později napadne nějaký hmyz, který je postupem času naruší tak, že se rozpadnou. Proto je nejlepší si každý rok pořídit nové a udržet je v suchém prostředí co nejdéle...

doplněno 20.11.08 13:12:

Jo! A jmenuje se orobinec... :)

martina30*

Myslím,že strejc to napsal úplně perfektně.Také stříkáme lakem a někdy vydrží déle někdy méně *palec*

lm®
hodnocení

Díky všem.

jabraka*

Im,pokud orobinec sklízím sám,říznu ho těsně po odkvětu.Pak se udrží déle.

JABR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]