Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemáte nějaký nápad, jak postupovat při seřizování nových dveří aby se nezavíraly a držely v jakékoliv pozici? Jedná se těžké, prosklené dveře. Panty mají spoustu nastavení pomocí imbusových šroubů. Povedlo se mi je vyladit, že ve futru hezky sedí, potichu se zavřou, drží a není tam žádná větší škvíra. Co mě štve je, že je nedokážu seřídit, aby se samovolně nezavíraly nebo neotevíraly. Vodováha mi moc nepomohla, ve všech směrech vypadají dveře rovně.
No jo, tk zahoď vodováhu. Když dveře všude dobře sedí a zavírajíse, či otvírají, jsou futra zabudovaný trochu z váhy. Nejlepší je futra vybourat a zabudovat znova a rovně.
Šlo by to někdy dohnat i pantama, ale za cenu různě velkých škvír mezi křídlem a futrem.
Zásada - dvere sa nebudú samovolne otvarat -zatvarat ,ak budú panty na zárubni -futrach zvisle pod sebou kolmo na zemský povrch .Meranie urobte olovnicou Pozor z Nemagnetického materialu ,lebo po vlastnej skusenosti viem , že na závažičko sa nepouživa Pb, ale ocel ,ktorá sa časom zmagnetuje a meranie je bezcenné. Presnost od zvislice by mohla byt do 1mm u najhoršieho pantu . Ladením pantov dverí upravite medzery
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.