Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hasit 150

Od: blablis* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

máte někdo zkušenost s renovací omítek v panelovém domě stylem oškrábat-napenetrovat-perlinka+lepidlo na porobeton-a na to sádrovápenná omítka Hasit 150? Na internetu jsem se dočetl,že to není nejlepší řešení,ale znám docela dost zkušených zedníků a nikdo z nich proti tomu neměl výhrady.Jen mi bylo doporučeno dát perlinku komplet všude,ne jen na spoje.

Díky za rady a názory

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinlitomericko
hodnocení

0x

...je hrubší než štuk,dělaj se s tím větší vrstvy a osobně jsem s tím dělal rohy, které jsou "otloukané" nebo chceš-li "na ráně", že se do nich něčím nechtěně bouchá nebo ty rohy "překáží v cestě" a štuk by na těch rozích při nárazu odletěl. Upřímně-jestli máš křivý stěny do dvou centimetrů, tak se do toho pustˇ...*palec*

blablis*

A myslíš ,že je blbost s tím dělat komplet stěny v menší tloušťce,např. 3-5mm?

hodnocení

0x

Myslím že perlinka s lepidlem je zbytečnost,ale nwn jak to vypadá takže je to na Vás.Teď to beru jak vypadají omítky v paneláku kde bydlím s rokem kolaudace 1968-jen bych to oškrábal ,penetrace a normální štuk (nejraději používám od Cemix)Takto bylo nutno jen parapety,šlo to dolů až na beton,penetrace Duvilax a do živého ještě štuk!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]