Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máte někdo zkušenost s renovací omítek v panelovém domě stylem oškrábat-napenetrovat-perlinka+lepidlo na porobeton-a na to sádrovápenná omítka Hasit 150? Na internetu jsem se dočetl,že to není nejlepší řešení,ale znám docela dost zkušených zedníků a nikdo z nich proti tomu neměl výhrady.Jen mi bylo doporučeno dát perlinku komplet všude,ne jen na spoje.
Díky za rady a názory
...je hrubší než štuk,dělaj se s tím větší vrstvy a osobně jsem s tím dělal rohy, které jsou "otloukané" nebo chceš-li "na ráně", že se do nich něčím nechtěně bouchá nebo ty rohy "překáží v cestě" a štuk by na těch rozích při nárazu odletěl. Upřímně-jestli máš křivý stěny do dvou centimetrů, tak se do toho pustˇ...
Myslím že perlinka s lepidlem je zbytečnost,ale nwn jak to vypadá takže je to na Vás.Teď to beru jak vypadají omítky v paneláku kde bydlím s rokem kolaudace 1968-jen bych to oškrábal ,penetrace a normální štuk (nejraději používám od Cemix)Takto bylo nutno jen parapety,šlo to dolů až na beton,penetrace Duvilax a do živého ještě štuk!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.