Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dešťová voda a její uskladnění pro zvířata

Od: skorpin* odpovědí: 6 změna:

Ahoj všem,

zajímalo by mě, při jaké teplotě se dešťová voda v nádrži (1000l) se začne kazit, je to voda pro zvířata.

Děkuji,

Jakub.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Voda musí být v podzemní nádrži,nebo se kazí docela rychle.Na volném prostranství je vadná už 3tí den.Voda sice nesmrdí ale zvířatům ji dát je riziko.

skorpin*
hodnocení

a co třeba starý kamenný sklep? je mi jasné, že naslunci voda bude za pár dní studená, ale dávat velkou bečku do hlíny se mě moc nechce, práce je dost i jiné, tak bych našel i jiné řešení :/

doplněno 07.08.12 01:54:

* ne studená ale zkažená, kecám už nesmysly :D

hodnocení

0x

Na volném prostranství se vám udělá na stěnách bečky zelelená řasa. Ve studeném sklepě by voda mohla vydržet asi týden. Osobně bych ale dešťovou vodu nepodávala domácím zvířatům. Měli by dostávat čerstvou pitnou vodu. Pokud několik dnů neprší, tak vám déšť spláchne do bečky tolik nečistot, že mohou ohrozit i zdraví zvířat.

bbbrouk
hodnocení

0x

Já bych to zvířatům nedával.Na střeše je plno bordelu a pak to voda smyje a pijí to.To jste takový skrblík,že je vám líto trochu vody obyčejné dát jim?

skorpin*
hodnocení

Dávat jim obyčejnou vodu by mě přišlo o dost levnější než kupovat nádrž, hadice, a rýny, jenže voda tam kde jsou zvířata neni... takže jedině dovážet...

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Dešťovou vodu používám pouze k zalévání zahrady. Dávat zvířatům ji nedoporučuji. Je v ní plno nečistot a vzhledem k problémům s uchováním se to nemůže vyplatit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]