Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení fasád

Od: tomino7413* odpovědí: 6 změna:

Mohl by jste mi někdo poradit? když mám zeď vysokou 3,2 metru musím polystyren kotvyt a je lepší použít parapetní a zakončovací lišty?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

kotvit se nemusí snad do 8 metru ale sychr je sychr,lišty dávám,po tom co jsem viděl co dokážou od spoda myši není co řešit,a hlavně vám to pěkně se zakládá

kolda*
hodnocení

0x

Nejlepší je dodržet technologický postup.

hodnocení

0x

Tomino, kotvení je zbytečné, podparepetní profil bych použil jen tam co je vidět ze spodu na parapet (zvýšené přízemí), zakončovacích lišt je mnoho, kterou myslíte?

použití a počet kotev řeší VŽDY projektová dokumentace. (tak zní předpis Etics a Etag 04)

Zateplení fasád
tomino7413*
hodnocení

Myslel jsem jestli se musí dávat nějaká zakončovací lišta zhora.Jestli jo tak jaká?

nepochopil jsem kde zhora, ale neznám lištu na zakončení zhora...

doplněno 07.08.12 17:26:

pod strechu se nedává žádná lišta, nebo jsem nepochopil místo..

druh použití armovacího tmelu je na místě Vaší stavby a systému, který použijete. Je možno taky použít skládačku, to je že od každé firmy použijte něco..

ICQ 55180641, skype: milancukrar

tomino7413*
hodnocení

myslel jsem pod střechou

doplněno 07.08.12 08:53:

a jakou stěrkovací hmotu mám použít?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]