Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

El. nuzky na plech NAREX

Od: 02logik66* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nevlastníte někdo elektrické nůžky na plech Narex EN 020 D?

Nůžky jsem "podědil" bez manuálu a nevím jak se o ně starat.

Zajímalo by mě seřízení nože a to jak má být daleko od protikusu (protinože) a také jaký má mít zdvih.

Budu vděčný za oskenovaný manuál nebo cenné rady.

Děkuji.

El. nuzky na plech NAREX

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nojo*
hodnocení

0x

když to zapojíte do zástrčky a zmačknete tlačítko, děje se něco? :)

02logik66*
hodnocení

Dobrý den, nůžky fungují, pokusně jsem s nimi stříhal.

Mě spíše zajímá seřízení a údržba.

:)

ladaadal*
hodnocení

0x

Zkus napsat přímo do Narexu, mohli by pomoci.

02logik66*
hodnocení

Stalo se před několika dny, zatim "bobek na mě".

Chápu, jde o starší model nůžek, pravděpodobně nemají manuál v elektronické podobě.

*cteni*

ladaadal*
hodnocení

0x

A co poptat mailem nové, se stejnými či podobnými parametry, abys znal označení a pak zkusit sehnat návod na ty nové. Velké rozdíly v tom nebudou. Vůle mezi nožema bude stejná a zdvih minimálně hodně podobný...

Nebo zkusit nějaký servis na podobné věci.

02logik66*
hodnocení

Take mě to napadlo, našel jsem si nejvíce podobný současný model, mezeru mezi noži jsem "převzal" z manuálu, ale výše zdvihu a další seřízení nelze převzít protože se jedná o jiný princip (nové mají tzv. otočný nůža jiný princip zdvihu).

Servis jsem nezkoušel.

:)

ladaadal*
hodnocení

0x

Pokud lze zdvih seřizovat, bude to něco málo před otevřením a něco málo za zavřením, buď ti poradí nějaký servis, nebo budeš muset zkusit pokus omyl, víc bohužel neporadím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]