Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné vestavěné skříně - fa. LIBOVICKÝ?

Od: kopretinkaa odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

pokud má někdo zkušenosti, mohli byste mi poradit... na internetu jsem našla online návhář vestavěných skříní za velmi solidní cenu - od firmy LIBOVICKÝ- www.skrine-levne.cz/nabidka-vybaveni-a-materialu/

Nahlédla jsem do použitých materiálů a korpus skříně je lamino o síle 18mm, což je v pořádku, ale potom se píše dveřní výplně o síle 10 mm *sok* . Znamená to, že ty posuvné dveře mají tloušťku 10mm, nebo něco jiného. To by byly slabé skoro jako papír... u jiných výrobců byla vždy zmínka o dveří z lamina 18mm. Samozřejmě se už ale lišili cenou. Ale fa. Libovický na svých stránkách píše, že skříně jsou u něj tak levné proto, že si návrh udělá člověk sám případnou montáž, která je jednoduchá... ale o ne/kvalitě dveří se nezmiňuje. Vzhledem k tomu, že dveře jsou největší dominantou skříně, která bude snášet největší zátěž (aby se neolupovaly, jen tak neporazily...*zed*), bylo by vhodné mít něco kvalitního...*kafe*

Má někdo zkušenosti se skříněmi od této firmy, popřípadě by mi vysvětlil výše citovanou frázi? Děkuji.

Případně doporučil nějakého výrobce z Plzně...

Děkuji.*frajer*

Levné vestavěné skříně - fa. LIBOVICKÝ?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Je rozdíl, zda jsou dveře bezrámové a nebo jsou tvořeny rámem a výplní... Výplně 10 mm jsou běžně používaní i jinými výrobci skříní.

Na oněch stránkách jsou uvedeny i prodejny, kde se na skříně můžete reálně podívat a zjistit tak, zda vyhovují vašim představám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]