Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obarvené prádlo

Od: moncici* odpovědí: 11 změna:
*plac*Prosím pomozte...obarvilo se mi prádlo na růžovo a jsou to dupačky na chlapečka a ještě navíc je mám půjčené od kamarádky, takhle jí je nemůžu vrátit...dá se to nějak napravit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Určitě dá. Jděte, kamarádky, na skleničku a smiřte se s tím, že čas se nedá vrátit - stejně jako ta barva těm gatím... a ty dupačky si dejte po obnošení, proč by se ještě neměly nosit?, do vitrínky a za pár let se tomu zasmějte... Vím co dím... :)
moncici*
Všem děkuji za rady :) Zkoušela jsem i ten obbarvovač, ale nic moc...teda spíš nic než moc :) ale několikerým praním se to postupně ztrácelo takže celkem dobrý. :) páček

šťastná*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

V drogerii jsem nedávno viděla výrobek s názvem"odbarvovač na omylem obarvené prádlo". Nevím, zda funguje, nezkoušela jsem ho. Můžete to zkusit Vy. Na tu skleničku zajděte potom. Ať už je výsledek jakýkoli... V případě neúspěchu je ta vitrína dobrý nápad!

Hodně štěstí! :)

martik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
tak to by me zajimalo jak to dopadlo, pritel mi obrvil omylem vsechny rucniky na zelelo a tyto rucniky zase obarvuji ostatni pradlo, je to nekonecne a kdyz jdu na nakupy vzdycky zapomenu koupit nove *bzum*

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
moncici-Nepomuže ti nic na ty dupačky jedině přebarvit na jinou barvu.Odbarvoač je jen na platno keré je omylem obarvene mám taky skušenosti tak jsem dopadla i já asi vím jak ti je.SO.
Nejsem si úplně jist, ale mám dojem, že to dítko už ty dupačky asi nepotřebuje, už by se do nich nevešlo*smich*

ja2*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
moncici - před vitrínou zkus ještě odbarvovač DRUCHEMA - já ho používám i na odbarvování podprsenek nejlíp 2x po sobě,věci, které nelze vařit, namoč do teplé vody s tímto odbarvovačem. Zkoušela jsem i DUHU, ale zůstala jsem u DRUCHEMY. Je ve dvojí gramáži 30 a 60g, v drogerce RACEK je nejlevnější, 60g-15.50Kč. Přeji hodně úspěchů.

yenda*
hodnocení

0x

A co na to jít z opačné strany. Bílou už tomu nevrátíte, tak co to zkusit dobarvit úmyslně. Třeba na červeno nebo na oranžovo?

Náš syn měl červené dupačky moc rád :)

moncici*
...jo to taky není špatný nápad...pro příště :)

mia*
hodnocení

0x

vcera jsem obarvila cernýma dzinama zbytek tmaveho pradla...zoufalstvi.napadlo me na to nastrikat penovy Vanish na koberce a pak to vyprat v prasku a ve Vanish Oxi a huraa, veskery nechteny batik na svetlych mistech zbyl a barvu puvodni to vubec neposkodilo

mia*
ted to po sobe ctu,mala me tu rozptyluje a ja pisi blbosti, melo byt, ze ten cerny batik se vsechen vypral a barva puvodni zustala:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]