Prosím pomozte...obarvilo se mi prádlo na růžovo a jsou to dupačky na chlapečka a ještě navíc je mám půjčené od kamarádky, takhle jí je nemůžu vrátit...dá se to nějak napravit?
Určitě dá. Jděte, kamarádky, na skleničku a smiřte se s tím, že čas se nedá vrátit - stejně jako ta barva těm gatím... a ty dupačky si dejte po obnošení, proč by se ještě neměly nosit?, do vitrínky a za pár let se tomu zasmějte... Vím co dím...
moncici*
Všem děkuji za rady Zkoušela jsem i ten obbarvovač, ale nic moc...teda spíš nic než moc ale několikerým praním se to postupně ztrácelo takže celkem dobrý. páček
V drogerii jsem nedávno viděla výrobek s názvem"odbarvovač na omylem obarvené prádlo". Nevím, zda funguje, nezkoušela jsem ho. Můžete to zkusit Vy. Na tu skleničku zajděte potom. Ať už je výsledek jakýkoli... V případě neúspěchu je ta vitrína dobrý nápad!
tak to by me zajimalo jak to dopadlo, pritel mi obrvil omylem vsechny rucniky na zelelo a tyto rucniky zase obarvuji ostatni pradlo, je to nekonecne a kdyz jdu na nakupy vzdycky zapomenu koupit nove
moncici-Nepomuže ti nic na ty dupačky jedině přebarvit na jinou barvu.Odbarvoač je jen na platno keré je omylem obarvene mám taky skušenosti tak jsem dopadla i já asi vím jak ti je.SO.
moncici - před vitrínou zkus ještě odbarvovač DRUCHEMA - já ho používám i na odbarvování podprsenek nejlíp 2x po sobě,věci, které nelze vařit, namoč do teplé vody s tímto odbarvovačem. Zkoušela jsem i DUHU, ale zůstala jsem u DRUCHEMY. Je ve dvojí gramáži 30 a 60g, v drogerce RACEK je nejlevnější, 60g-15.50Kč. Přeji hodně úspěchů.
vcera jsem obarvila cernýma dzinama zbytek tmaveho pradla...zoufalstvi.napadlo me na to nastrikat penovy Vanish na koberce a pak to vyprat v prasku a ve Vanish Oxi a huraa, veskery nechteny batik na svetlych mistech zbyl a barvu puvodni to vubec neposkodilo
mia*
ted to po sobe ctu,mala me tu rozptyluje a ja pisi blbosti, melo byt, ze ten cerny batik se vsechen vypral a barva puvodni zustala)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.