Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, co mám dělat: bydlíme v novém bytě a dneska se nám stalo v 10,30 hod, že nám tekla hnusná voda tm. žlutá až dohněda.
Ráda bych věděla, co s tím dělat - není to poprvé. V tom minulém bytě se nám to nestávalo. Ráda bych i věděla, na jaký vodojem odkud jsme napojení...nevíte kde to zjistit?
Už mne to vážně neba, si stále kontrolovat vodu, jestli je žlutá nebo čirá... stává se vám to taky? Jsem z Brna - Řečkovice.
Stává se to opravdu, když pracovníci vodáren dělají nějaké úpravy na potrubí a zavírají vodu do domácností. A když zase voda teče, splachuje vlastně nečistoty, které se v trubkách usazují. V podstatě je to jen koncentrovanější roztok toho, co pijeme každodenně. Teoreticky by měly být voda z vodovodu naprosto nezávadná a kontrolovaná několikastupňově.
Nicméně, zažil jsem jedno jihočeské město, kde se voda z vodovodu opravdu pít nedala...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.