Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
ráda bych pověsila ozdobný porcelánový talíř a výrobky dětí z keramiky na zeď, ale nevím, jak nejlépe tak, aby to nespadlo. Co nalepit zespoda? Jak připevnit, aby se porcelán nerozbil?
Díky za odpověď
Přilepit tyto příchytky dvousložkovým epoxy lepidlem - viz foto , háčky mají v drogeriích, kde mají také ta lepidla. Drží to až neskutečně, doporučuji staré povrchy odmastit lihem, benzinem a pod.
Ještě jsem zapomněl dodat, že háčky ani nemusíte kupovat, stačí jen to lepidlo, pak si nastříhat kousky pevného provázku nebo drátku a tyto kousky zakápnout na obou koncích na pověšovaný předmět, slouží to úplně stejně.
moc děkuji za bezva tip, to vypadá opravdu moc dobře
ráda bych vám dala hodnocení "dobrá odpověď", ale nevím jak - poradíte mi, prosím, i s tímto
ještě jednou moc díky
Tak s tím si Kačenko nedělejte žádné starosti, já to taky nevím, můžete se podívat na pár rad , když do kolonky hledat dáte "dobrá odpověď" ( tedy bez těch uvozovek). Ještě "doporadím" výběr lepidla, nekupujte to lepidlo epoxy, které je jakoby v plastové "dvojstříkačce", ale kupte klasické malé tuby s šroubovaným uzávěrem - myslím, že jedna je černá s velkým nápisem A a druhá červená - s nápisem B. Lepidlo má čirou barvu, tedy bezvarvé, jsou to jakoby malinkaté zubní pasty. S těmito si můžete manipulovat jak chcete podle potřeby, stačí jen jedno - nezaměňte nikdy uzávěry, hodně štěstí a radost z tvůrčí činnosti. Zkusím vložit foto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.