Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čalounění dveří

Od: docent® odpovědí: 3 změna:

Nemá někdo podrobný návod , jak vyrobit čalounění na interierové dveře svépomocí? Potřebuji postarší bílé dveře trochu zkulturnit a současně trochu zaizolovat. Stačí jen sponkovačka, nebo použít taky ozdobné cvočky na přichycení koženky k dřevu? Dík.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Před 10ti roky jsme čalounili vnitřní dveře. Koupili jsme čalounění na rozměr dveří a jen se tam přiťukalo. Nevím ovšem, ve kterém obchodě se dá tento polotovar koupit.

doplněno 04.08.12 14:26:

zbozi.cz/...

uska*
hodnocení

0x

Před 14ti lety jsem koupila čalounění v Polsku, dodnes neporušené. Kupovalo se na šířku dveří a délku si každý upravil. Čalounění mělo na délku asi o 30cm více, jen se ustřihlo, bylo již prošité do kosočtvetců i zapravené kolem kliky. V balíčku byly i ozdobné cvočky na přibití. Zvládnal jsem to v pohodě i já a stálo 300,- Kč. Já potřebovala pokoj odhlučnit a úlohu to splnilo na 100%.

jabraka*
hodnocení

0x

Vchodové dveře jsem také čalounil hotovým čalouněním.Prodávali to tehdy prodejny tapet a textilu.

calounenidveri.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]