Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupili jsme byt 2+kk, cca 50 m2. K vytápění bytu jsou instalovány dvoje wafky. Nemáte někdo zkušenost, jaká může být odhadem spotřeba plynu při vytápění? Nastavili jsme si zálohu na 1000Kč měsíčně a bojíme se, abysme se pak neprohli.
Zajímá nás spíš spotřeba, než kolik platíte, protože platby se liší dle dodavatele
Dík.
Jestli budete na plynu i vařit plus ohřívat teplou vodu, doporučila bych zálohu 1.500 až 1.750 Kč měsíčně.
Ročně spotřebuju necelých cca 600 m3 (loni v přepočtu 4,5263 MWh), mám 1x WAW plus karmu (vařím na elektřině). Ovšem já dost šetřím, topím až od konce října tak do března. Jste-li zimomřivější, nebo topíte-li delší dobu, může být spotřeba vyšší.
doplněno 04.08.12 04:32:WAWky: Gamat 4000
záleží taky na tom, jak máte vysoké stropy. my bydlíme ve starém nájemním domě se stropama 3,4 m a při měsíční záloze 1200kč jsme dopláceli téměř 7000kč. a to vytápíme dva pokoje. přesnou spotřebu nevím, ale je podle mě lepší platit víc, abys potom nebyl nepříjemně překvapen, tak jak o my.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.