Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jedná se můj pozemek, na kterém uvažuji postavit rodiný dům. Proto jsem so musel vyžádat územní plán, který jsem dnes dostal, ale nejsem s toho moc moudrý. Proto může mi někdo tento email přeložit a jestli na něm mohu tedy zrealizovat stavbu. Děkuji a jsem s pozdravem. Michal
"
Plochy zeleně- soukromá a vyhrazená- ZS
přípustné využití:
podmíněné přípustné využití:
nepřípustné využití:
Pozemek se nachází v ochranném pásmu silnice.
Územně plánovací informace má podle § 21 odst. 3 stavebního zákona platnost 1 rok ode dne jejího vydání, pokud v této lhůtě orgán, který ji vydal, žadateli nesdělí, že došlo ke změně podmínek, za kterých byla vydána.
Za jakých podmínek se stát z plochy zeleně soukromé a vyhrazené stavební parcela pro rodinný dům. Co musím udělat proto, aby v územním plánu se z plochy soukromé a vyhrazené stala stavební parcela pro dinný dům nebo pro lehkou výrobu.
Je potřeba zajít na obec a podat písemný návrh na změnu územního plánu týkající se vašeho pozemku, konkrétně na zastavitelnou plochu pro bydlení s tím, že si tuto změnu zaplatíte (zřejmě) sám. Po písemném schválení obce si najít oprávněného projektanta, který tuto změnu vyhotoví. a zajistí souhlas od všech potřebných institucí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.