Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se připojit ke kabelovce - možnosti

Od: murka* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Potřebovala bych poradit. Chtěla bych domů kabelovou televizi, ale mám problém. Mám pronajatý byt a nedovolí mi přidělat satelit na barák a nechci platit pevnou linku + programy. Je ještě nějaká možnost připojení ke kabelovce?
Vůbec se v tom nevyznám, takže jsem si říkala, že se optám tady.
Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na kabelovou televizi nepotrebujes satelit ani pevnou linku. Je v domu proveden rozvod kabelove televize? Pokud ano obrat se na jejiho provozovatele. Pokud tam rozvod neni tak na 99% kabelova TV nebude.

pppqqq*

Řekl bych, že tazatelka je obětí reklamních agentur, které tvrdí, že "kabelová televize" může fungovat i jinak než přes kabel. Tazatelka prostě chce sledovat více tv stanic než které jsou dostupné přes terestické vysílání, a to v případě, že není k dispozici satelit ani kabel, jinak přes pevnou linku nepůjde. Naopak může hovořit o štěstí, že IPTV je přes její pevnou linku technicky možná, neboť někde nejde ani to.

murka*
hodnocení

Vůbec netuším, zda tam rozvody jsou. žádala jsem o povolení na parabolu a odpověděli, že mám jinou možnost..asi mysleli toto. Zkusim dopis najit a napíšu co mi tam psali. Pak třeba poznáte víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]