Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Vím, že se zde o SDK napsalo již mnoho. Přesto prosím o konzultaci. Mám obývák ( 4,2 m x 5,4 m ). Chci snížit strop o 30 cm. Nad obývákem je další místnost. Obývák je na sever a je v něm dost chladno. Dám UD kolem dokola. UD připevním natloukacíma hmoždinkama. Velká plocha = dvouúrovňová konstrukce. Nosné CD budu dávat kolmo na délku obýváku, tedy kolmo na délku 5,4 m. Nosné CD budou "jenom" ležet u zdí na vrchu UD a budou na stropě připevněny rychlozávěsem a pérem s okem. Vyšlo mi, že na strop jich budu potřebovat 66 ks ( péro s okem ). Strop je asi rákos. Drží, "nepraská". Čím mám péro s okem na strop připevňovat? Jedná se o velkou plochu a podhled chci ještě vycpat vatou = větší váha. Na nosné CD dám kolmo montážní CD ( pomocí rychlospojek ). A tyto montážní budou vsunuty do obvodových UD. Vycpu vatou a montáž SDK. Je prosím tento postup správný? Je mnou vypočítaný počet pér s okem správný? nebo stačí menší počet. Pokud ano, v jakých odstupech od sebe? Jaké rozteče připevnění pér na delší straně a kratší straně? Čím péra s okem do "asi" rákosového stropu připevním? Nebo stačí jednoúrovňová konstrukce = menší náklady na nákup CD? Děkuji za trpělivost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.