Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dělám přístřešek pro ovce a sháním nejvhodnější a nejlevnější možnost jak bych zakryl střechu. Přístřešek je z celého dřeva (tramky a desky) a potřebuji ho něčím zakrýt. Uvažoval jsem nad ipou, jenže z ipy se uvolňují nějaké chemikálie a jelikož vodu z přístřešku budu sbírat do nádrže jako vodu pro ovce, tak to neni pro mě nejvhodnější možnost.
Dále jsem uvažoval nad starým linoem, jenže nevím, kde stare použité lino sehnat na netu toho moc neni... :/ potřeboval bych zakrýt tak 50m2.
Pokud by měl někdo nějaký nápad a nebo zkušenost, tak budu rád, když se sní podělí.
Děkuji.
sehnat někde nějaký zbor, a něj odvéztklasickou pálenou krytinu - tašky. Jinak se dají položit prkna na podél přes sebe tak, aby voda stékala z jednoho na druhé jak po střeše.
doplněno 01.08.12 20:54:podle mě jsou přírodní mat. nejlepší, takový ty lepenky, plechy, vlňákyz eternitu, co ja vim ještě je nic moc.
Dobrý den. Ve Sběrných surovinách, odprodávají levně vlnovky a dají se vybrat pěkné. Po natření, vydrží ještě hodně dlouho.Jen můj názor.
že by sběrné suroviny mohly prodávat slyším prvně. Obecně vím, že právě jak se něco dostane dovnitř jedná se o odpad a ten nesmí nikdo vynášet natož prodávat. Určitě to co píšete neplatí pro celou republiku, a pochybuji, že Váš případ bude tatazeli k něčemu užitečný.
Proč by kovošroty nemohly prodávat? Běžně se to tak dělá a není to nic nelegálního, výkupčí má ŽL na nákup za účelem dalšího prodeje, je fuk zda to prodá zpracovateli či překupníkovi, který to doveze do Číny... No anebo to prodá opět fyzické osobě. Takže běžně se vykupuje třeba za 3Kč/kg a prodává za dvojnásobek. Naopak já jsem se NIKDY nesetkal s odmítavým postojem. Železo není nebezpečný odpad, prodat se může komukoliv. Jiná situace je ve sběrných dvorech, které patří městu. Tam by skutečně co vejde dovnitř, nemělo jít fyzické osobě ven. Ale všichni víme, jak to chodí...
Co se týče tazatele, ten nápad se starými vlnovkami v kovošrotu nebyl úplně zcestný...
děkuji za reakce, kouknu se kde u ns jsou zběrné dvory a poptám se, snad něco najdu, jinak to jistí ipa
Neeeeeeeee sběrné dvory, ty (pakliže patří městu), legálně prodávat nemohou. Zkuste výkupny železa, kovošroty...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.