Nejste přihlášen/a.
Sháníme myčku. Chceme funkce předmytí proti zaschnutí, energetickou třídu A, nízkou hladinu hluku. Máme málo času na vybírání, musíme to zvláídnout tento týden. Doporučíte nějakou?
Ja osobne bych vybirala ze znacek Elektrolux nebo Bosch.My tedy mame Bosch a je vyborna.Kdyz jsme ji vybirali, tak jsme toho precetli opravdu hodne a tyto dve znacky nam zustali jako favoritky.Hodne stesti.
Mám také Bosch a také naprostá spokojenost.Předmytí moc nevyužijete věřte mi,ani program na sklo ne,leda tak před vánoci kdy se myjou všechna ta vystavená cinkrlátka...:PJinak mne doporučili AEG a Bosch jako mistry v tomto směru.Tak šťastnou ruku.
Já mohu doporučit AEG. máme už 5 let AEG Favorit a naprostá spokojenost. Denně myjeme i dvě várky a určitě nám ušetřila spoustu vody a hlavně času. Jinak bych se nebál i značky BOSCH a Electrolux.
doplněno 06.12.08 12:34:Tak jako bych si tím přechvalováním AEG Favorit přivolal závadu! Odešlo nám nahřívání vody. Ale našel se jeden ochotný servisák, který za cca 800 provedl opravu a zase myje.
Mám nejlevnější Whirpool, dělanou pro IKEA, podle štítku je to taky A, jen je tam míň vaty na odhlučnění. Nastavený jeden program ze tří, předmývá asi každá a spokojenost. Rodiče mají cca 10 let BOCH a funkční, tišší, zase bzučivější. Dnes už je to zase dál, určitě jsou BOSCH jedny z nejtišších.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.