Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vanička/bez vaničky na 1/4 kruhovou zástěnu

Od: dakon® odpovědí: 2 změna:

Může mi prosím někdo poradit jak udělat přechod dlažby pod zástěnou tak, by jsem zajistil spád k odpadu? Další varianta, která me napadla je položit dlažbu a na ní dát nízkou vaničku. Musím pro zástěnu koupit vaničku od výrobce, nebo mohu použít libovolnou se stejným radiusem. Chtěl by jsem nějakou bez nožiček vzhledem k tomu, že tam mám dotaženou podlahovku.

V případě vaničky, mam položit vaničku a dojet obklad k vaničce, nebo přirazit vaničku k obkladu? Nechci kupovat levnou akrylátku, která se bude prohýbat.

medicaldevices.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

0x

V každém případě doporučuji vyhnout se plastu. Keramickou vaničku, pod ní samozřejmě nemusí být dlažba. Pokud budou souhlasit rozměry, lze použít libovolnou.

hodnocení

Dekuji, otazka je, kde ty rozmer u vanicek ziskat. Na netu jsou vetsinou pouze napsany 90x90 a radius. Nejsem si jisty, ze je to dostatecne, protoze hadam ze zaobleni muze zacinat jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]