Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak čistit obývákovou sedačku

Od: olca* odpovědí: 6 změna:

Prosim o radu, po vycisteni obyvakove sedacky se mi vytvori mapy. Tak poradte jaky je nejvhodnejsi pripravek a zpusob cisteni, aby mapy nevznikaly. Latka je sice kvalitni, ale vzhledem vinove barve se mapy vytvori. Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Sedačky a koberce i autočalounění čistíme vysavačem pro mokré čištění KÄRCHER. Firma dodává i speciální čisticí prášek s vysokou účinností pro tyto stroje.Celá řada firem ,zabývajících se čištěním koberců,tyto mašiny půjčuje.

JABRAKA

plesoun*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že s námi v domácnosti bydlí pes, tak řešíme poměrně často čištění koberců ï sedačky. Dlouhou dobu jsme využívali vodních čističů (např.Karcher). Poslední rok však průběžně čistíme (máme malé děti) pomocí ekologických čističů na koberce od české firmy Eurona. Máme sedačku s potahem ze žinilky, čističe typu Wanish nám opravdu zanechávaly mapy. V současné době nemáme problém s vyčištěním sedačky, která vždy vypadá skro jako nová!

simasonka*
hodnocení

0x

Take mame male deti a take cistime cisticem od firmy Eurona.A nemame problemy.Mohu jen doporucit.I jine vyrobky od teto firmy.Pouzivam skoro vse a jsem maximalne spokojena.

macka80*
Já mám také hloupou sedačku,stačí vylít vodu a je tam flek,osvědčil se mi wanisch prášek je to na suché čištění sice trochu namáhavé ale celkem účinné.Kolejové,zajímá mě ten váš euro přípravek,kde se dá sehnat?Jak se sním čistí?Kolik stojí? děkuji

plesoun*
hodnocení

0x

Čistič na koberce od Eurony je koncentrovaný, 1000 ml stojí cca 196 Kč. Bohužel tyto výrobky nejsou běžně v prodejní síti. Pokud byste měli zájem, mohu poskytnout vzorky na vyzkoušení. V případě zájmu mě kontaktujte emailem, popřípadě na sebe zanechte kontakt.

novakvit*
hodnocení

0x

Pokud mohu doporučit mnou osvědčený výrobek, tak říkám Amika (nevím, jestli se to nepíše Amica). Je to přípravek, který se ředí podle potřeby - pokud je sedačka znečištěna jen nepatrně, tak se ředí poměrně dost (návod je na obalu). Jestliže potřebujete vyčistit ošklivou skvrnu, doporučuje se přípravek neředit, nanést rovnou na skvrnu a nechat působit... Výhodou tohoto přípravku je šetrnost k vláknům sedečky (sami prodejci ho doporučují), nevýhodou je však nutné "vytření" či vysátí přebytečného množství přípravku dosucha...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]