Nejste přihlášen/a.
V Polském Těšíně nebo někde tam máte s tím nějaké skušenosti díky moc za rady a kontakt
(Potřebuju udělat kuchyn na míru v šikmině )za málo Love
Neni to přímo v polském Těšíně ale v marklovicích. Asi 200 m od české hranice je tržnice a v zadu za ní jsem viděl hangár na kterém bylo napsané v češtině, že vyrábějí kuchyně na míru nebo něco takového podobného (přesně si to už nepamatuji). Tuto firmu neznám, nemám s nimi žádné zkušenosti a nikdy jsem u nich nebyl. V internetu jsem našel stránku meblepilch.republika.pl/..., ale nevím zda je to táto firma.
moroszczuk.eu/... mrkněte na tento odkaz cca 5 km z těšína sousedka má kuchyň nádhernou od této firmy. Májí velké studio doneste si míry kuchyně a oni vám to vymodelují ve 3d grafice a budete mít předtavu o Vaší kuchyni.
Bože jenom to né Vím, že se říká, že polské věci jsou shit, někdy to sice není uplně tak, ale v případě kuchyní to platí dvojnásob. Děláme kuchyně na míru už nějakou dobu a zatím jsem si nevšiml dobré polské kuchyně
. Těd zrovna předěláváme panince jednu co si koupila za málo love v Těšíně (tuším, že říkala) a vydržela jí dva roky. Panty upadané, pojezdy v šuplících vysypané, hrany desek slepené, no prostě hrůza. Takhle ta kuchyň bude vypadat pěkně, ale nesmí se v ní nic dělat :D... asi tak, sám zvažte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.