Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda v bazenu zezloutla

Od: mbrazdil odpovědí: 2 změna:

Zdravim Vas,

potrebuji nutne radu Vas zkusenych co vlastnite bazen. Mam doma na zahrade nafukovaci bazen Tampa s piskovou filtraci. Naposledy se v nem koupalo asi pred 14 dny, kdy byly horka, pak jsem bazen zakryl modrou bublinkovou folii a az dnes jsem bazen odkrytoval. Po odkrytovani me cekalo prekvapeni a to, ze voda v bazenu byla nazloutla a steny bazenu jsou slizke. Jsem z toho spatne, pac jsem se o to snazil starat co nejlepe. Filtr bezel kazdy den 4 hodiny az do ted. Po napusteni bazenu jsem vodu vychloroval shockchlorem a do plovouciho hribu valim triplex tablety. Samozrejme, ze po odkrytovani bazenu v tomto hribu nebylo vubec nic a myslim si ze ani posledni tyden tam nic nebylo. Co jsem ted udelal, bylo pusteni filtrace a necham ji bezet alespon 24 hodin, vodu jsem zachloroval, a do hribu jsem nacpak triplex tablety s chlorem.

Poradi nekdo, zda ta voda bude jeste koupatelna? Nebo co s tim mam jeste udelat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paaja*
hodnocení

2x

Kromě činností, které jste už zmínil bych do bazénu vlezl a stěny i dno otřel hadrou aby se sliz a usazeniny rozptýlili ve vodě. Chemie a filtrace si s tím pak už poradí.

paaja*
hodnocení

0x

... jo a nezapomenout na úpravu pH aby byla okolo 6,5 - 7. je to hned poznat na kvalitě vody a i chemi je účinnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]