Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik a za jakou cenu hranoly na pergolu?

Od: atheros odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chystám se postavit pergolu. Pergola by mněla vypadat takto mojedilo.ireceptar.cz/...

V patkách, ani v podlaze problém nevidím, ovšem mám problém se dřevem. Vůbec nevím kolik a jaké rozměry mám vzít. Dřevo budu odebírat nehoblované z pily. Stojky budou 12/12 celkově 6 ks, ovšem dál již nevím. Našel by se někdo kdo by mi poradil?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tedy já nevím, školy na tesaře nemám..

Ale snad jste si udělal alespoň nějaký náčrt s rozměry...a z toho při objednání budete vycházet.

Když se do toho chcete pustit sám bez tesaře..., pak bych předpokládal že o tom něco víte..Jinak si raději toho tesaře pozvěte..

atheros
hodnocení

Tesař nejsem, náčrtek samozřejmě mám, jen jsem si říkal jestli tady nebude někdo kdo již něco podobného dělal, myšleno to co jsem zde vložil, aby mi řekl kolik bral hranolů. Popřípadě jak se pohybují cenově. Dále by mne zajímalo jaké rozměry (š x v) použít na krovy.

hodnocení

0x

Já jsem pergolu stavěl s pomocí tesaře, tak jen ze své zkušenosti: Dřevo z pily při ceně 5000,- kč/1m3 by jste se měl vejít do 8.000,- i se záklopem. Já osobně jsem používal pro stojky 14x14 ne z důvodu pevnosti, ale z důvodu estetiky - vypadají opravdu lépe a za min. cenový rozdíl. Krovky jem použil 14x10 ze stejného důvodu. V případě zájmu o foto a další info mně kontaktujte vnitřní poštou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]