Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová okna - jste spokojeni?

Od: imis* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

plastová okna jsou v posledních letech nejpopulárnější ze všech svého druhu. Jsou vyráběná z PVC.

Zajímalo by mě, kdo tyto okna má, zda tyto plastová okna musel z nějakého důvodů měnit a kdy si je pořídil.

Prosím o co nejvíc odpovědí, jelikož se snažím o studii.

Děkuji. IMIS

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

2x

už mam 3sadu oken a pořád to stojí za h... , zjistil jsem , že nejdůležitější je montáž

imis*
hodnocení

Určitě montáž bych viděl na prvním místě.

Plast se více méně vyrabí podobnou tech. a všechny jsou stejně svařované.

figurek*
hodnocení

2x

co se týká úniku tepla, pak okna jsou samozřejmě nejslabší článek na baráku. Známá věc. Když chcete šetřit, pak nešetřete na oknech, protože se to proklatě nevyplatí. Bydlím na nejteplejším konci ČR a mám plastová okna v provedení Polar o velikosti výkladní skříně. V poslední zimě jsem měl poloviční spotřebu plynu než soused, který má identické bydlení, jen místo nákupu pořádných oken zateplil stěny.

moje rada : kdo chcete šetřit, pak místo do zateplení vložte peníze do oken.

okna
hodnocení

0x

My máme plastová okna od polečnosti windoors, konkrétně profil Ideal 8000 ROUNDLINE 3 těsnění. Podle ohlasů si myslím, že výměna oken snad nebude potřeba a že nás přežijí.. Na webu mají poradnu pro výběr/... ( windoors.cz/... ), kde je video a několik článků, které bych před výběrem oken doporučoval přečíst..

jikl
hodnocení

0x

Mám plastová okna od firmy RI Okna již 7let,bílá barva...

Zatím bezproblemu,tedy spokojenost...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]