Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krbová kamna OPOP-LT 8Lux

Od: martina30* odpovědí: 3 změna:

Má někdo zkušenosti nebo je má někdo doma-Krbová kamna OPOP-LT 8Lux.Koupila jsem si ted nová kamna já i soused,ale už od začátku kamna čmudí a špatně se v ních zatápí u mě to bylo ihned od začátku u souseda se to čmudění začíná projevovat po necelém měsíci + začíná odpadat nátěr*nevi*Děkuji předem za nějaké rady a pomoc

doplněno 17.11.08 21:19:

Ještě doplním,že u mě od začátku nejde otáčet rošt pomocí táhla a u souseda v pohodě

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bobr*
hodnocení

0x

Dobry den pokud jste zakoupila nová kamna a máte lístek a záruku tak se nejlépe obrátit na kupujícího stím že kamna nefungujou jak mají nejde otáčet rošt a odpadává nátěr tak je jasná vada výrobce doporučuji okamžitě ho kontaktovat než vám propadne záruční lhúta a to že vám kouří může být v komínovém sistému zanasený komín nebo špatný přívod do komína .

martina30*
hodnocení

Máme je měsíc tak záruka je,ale jen jsem měla potíže spíše já než soused,ale jak už jsem psala tak soused už má také potíže.Kamna samozřejmě půjdeme reklamovat.Komín zanesen není byl tu před tím kominík,ale je pravda,že špatný přívod do komína může být,ale kdybych to měla jenom já ,ale i u souseda se to děje také.Jen jsem chtěla vědět zda je někdo nemá a nemá s tím nějaké potíže*nevi*

troja*

Máte splněny podmínky pro tah komínu, ale zda výstupní otvor z krbových kamen odpovídá průměru komínu? Není zastrčen výstup z krbových kamen hluboko do komínu a nejste napojeni se sousedem na jeden komín? Asi ještě další detaily nutno prověřit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]