Nejste přihlášen/a.
dobrý den. nějakou dobu jsem spokojeně koužíval pistoli na PUR pěnu, až do té doby co mi minulý týden spadla z lešení. pro dobrou zkušenost jsem vzal tu samou ( melichar.cz/...).
Nicméně po nasazení pěny jsem zjistil že né úplně těsní a pěna okolo šroubení lehce utíká. Rozhodl jsem se, že tedy pěnu raději vyšroubuji, aby nedocházelo k úniku A co se nestalo, pixla s pěnou se sama nezajistila a celý zbytek vystříkal ven.
Nemáte s tím nějaké zukušnosti, rady?
díky moc
doplněno 30.07.12 09:55: ještě pro doplnění, používám pěnu TEKAPUR P nízkoexpanzní
a ještě jeden dotaz, jako čistič používám Master Sil a zdá se mi, že má šroubení vyšší než jiné čističe a proto po našroubování do pistole nefunguje (ventil se nestlačí). Může to být tak nebo je to blbost?
Stát se to může,budte rád že jste to neměl ve tváři.Ted na otázku,mohlo se stát že byla nějaká nečistota v místě kde se šroubuje pěna do pistole,mohlo se stát že je zaseklá kulička v pistoli.Zkuste vyčistit a dát pěnu novou,Mohl jstespolu s pěnou vytátnout i tu kuličku co tlačí na pístek pěny a ona se nezajistila.Podívejte se na datum spotřeby pěny jestli není prošlá.master sil neznám,pokud Vám to funguje u jiných,prdte na něj,zas takový rozdíl v ceně snad není.Prohlédněte pistoli,vyčistěte nečistoty a zkuste novou pěnu a dotáhnout.Jinačí problém nevidím,pistole na pur pěnu není zase tak moc složitý výrobek.Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.