Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

druha vrstva lepidla na fasadu

Od: petr567 odpovědí: 5 změna:
Dobry den.delam svepomoci fasadu mam uz nalepeny polystyren a prvni vrstvu lepidla s perlinkou.
Barvu budem davat az budou penize treba i za dva roky .
Otazka zni jestli dat ted i druhou vrstvu lepidla nebo pockat az tesne pred finalni upravou?slysel jsem ze lepidlo zdegraduje... Jeste me zajima jak velke nerovnisti jsou prijatelne na 2m vaze mam nede i 5mm nerovnost. Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Zdegraduje i beton.Já bych rozhodně počkal s lepidlem až pod omítku,jedná se o tom,že na čerstvém lepidle bude lépe držet štuk.

JABRAKA

petr567
hodnocení

Dobre.a musim pak lepidlo pred druhou vrstvou penetrovat?za jak dlouho dojde do takoveho stavu ze na nem stuk nedrzi?
jabraka*

Čerdtvá vrdtva lepidla se penetrovat nemusí,je vhodné použít kontaktní můstek,umožní vysokou adhezi mezi fasédou a lepidlem.

(Cemix kontakt)

JABRAKA

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Postupovali jsme stejně. Máme polystyren a první vrstvu lepidla s perlinkou. Také svépomocí. Máme to tak už druhý rok, konečnou fasádu -barvu chceme dávat letos na podzim.Tento postup nám schválila zkušená stavební firma.

ar*
hodnocení

0x

Když jsem před pár lety zateploval, taky jsem nedával fasádu hned, ale až druhý rok. Natáhl jsem dvě vrstvy a napenetroval. Druhý rok opláchnul a natáhl omítku. Omítku i penetraci jsem používal Weber

Soused to natáhl jen jednou a nepenetroval, při každém děšti byl barák mokrý, ale hlavně to trpělo v zimě když byla plískanice, lepidlo se nacucalo a pak to zmrzlo, po dvou letech tam byly místa už na opravu. Takže za mě dvě vrstvy a napenetrovat.

doplněno 30.07.12 21:22:

" 2m vaze mam nede i 5mm nerovnost." Tomu nějak nerozumím, polystyren jste brousili (šrábali) do roviny podle latě a nebo jste jen nalepili polyš a natáhli lepidlem + perlinka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]