Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto typem ventilů (malá páčka, která otáčí zploštělou oskou): pozam.cz/...
Máme tento typ (ten první) na přívodu vody k pračce a moc netěsní. Ještě máme podobný na napouštěcím (a vypouštěcím) přívodu do plynového kotle a dneska začal kapat, ale ne vnitřkem, ale kolem toho jak se jím otáčí. Všechno je 3 roky staré.
Jirka
Tenhle typ ventilu je snad u kazdeho napoustece pracky co ja znam. Ne, ze by byt musel, ale je jednoduchy a dostacujici.
Co ja vim, tak nikdy zadny nekapal. Takze asi chyba kusu. Nebo vyrobce. Praskle tesneni a pod. Vzhledem k cene bych koupil novej a vubec bych se tim nijak hloubeji nezaobiral.
Nebo co presne mas na mysli, abychom napsali?
Díky - takto jsem si nějak odpověď představoval. Mě se právě nelíbí, že odešly všechny (oba co mám doma) a ostatní (jiné typy) drží. A nemám to s čím porovnat. Možná ještě doplnění - vydrží hodně cyklů? Měli jsme nějaké problémy s doplňováním vody do oběhu a tak jsme oba používali častěji - přívod k pračce používáme na napouštění vody do oběhu.
Tak to netusim, kolik otoceni vydrzi. Ten co mam v byte je furt otevrenej. Rodice ten co maji doma zaviraji. Uz dost dlouho, ale nekape. Babicka taky zavira a taky nekape. Zkus ty samy od jinyho vyrobce.
Asi mám na ty kulové ventily smůlu nebo máme agresivní vodu ale dýl jak dva roky mně nevydržej. Zrovna dnes jsem sundaval na zahradě hadici a vypouštěl vodu a budu ho asi muset na jaře vyměnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.