Nejste přihlášen/a.
Tak sčítám škody po včerejší průtrži . Zaplavilo nám to celé přízemí, kde jsem měli většinu svých věcí, protože jsme se čerstvě přestěhovali a teprve vše rozklízeli. No, škoda že nás to nevytopilo před stěhováním. Nebylo by totiž co stěhovat
.
Věci vem čert, horší je, že se voda dostala i k fotkám. Taková ta vlhkost, co vzlíná. Takže z fotek "neteče" , ale jsou trošíčku vlhké. Co s tím? Děkuji.
Vypůjčte si od někoho,třeba v půjčovně,leštičku na fotografie,namočte je v lavoru a znovu vyleštěte.
NO jo, ale co teď hned? Mám ty vlhké fotky rozložit a nechat uschnout a třeba zítra si půjčit leštičku, namočit je a leštit a leštit?
Dobrý den. Nejrychleji se dají fotografie usušit, když se nalepí na všechny skla, co máte doma. Jestli fotografie nejsou špinavé, tak až bude čas a chuť, namočíte fotky do vody a znovu přeleštíte. Tím, že je dáte na okna, tak uschnou a nebudou zkroucené. Jen můj názor.
doplněno 29.07.12 12:21:Jestli jsou některé foto špinavé, nejdříve je opláchněte ve vodě s troškou octu. Pak nalepit na okno.
Leštička je perfektní nápad.
Jen - dokud ji nebudete mít, musíte fotky jednotlivě rozložit - jinak zčásti vyschnou, slepí se a bude ´po nich´...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.