Nejste přihlášen/a.
Zkoušel jsem už některé doporučované způsoby, jako nahřátí fénem,tetrachlorethylen, isopropylen, nitro ředidlo,spreje na odstranění asfaltu a lepidel follií a vůbec nic
Předem moc děkluji za užitné rady a nápady!
Přeji hezký den!
0x
Ahoj,
momentálně řešíme to samé akorát po deseti letech
, předchozí majitel to tam nechal.
máme tam pásku a na tom zbytky štuku. Hodně to namočíme, aby se rozmičil štuk no a bereme to plastovou škrabkou (takové ty malé co se prodávají na stěrkování) aby se rámy nepoškodily. Je to teda pakárna jedno okno tak 2 hodiny...
Přeju hodně zdaru ![]()
0x
pouzijte teplou vodu s octem. hadrikem natrete kus ramu a nechte 15 vterin pusobyt, pak vemte specielni dratenku na nadoby ktera neskrabe nadoby a plast ) dostanete koupit v drogerii) mnoho zdaru a radosti
Dobrý den,
pokud má někdo zájem, vím jak odstranit ochranou fólii z plastových oken, po letech. Odstranila jsem ji po pěti letech, jako by byla nová. Bez jakýchkoliv přídavných látek, pouze za použití destilované vody. Má-li někdo zájem tady je můj email a telefon. Hodermarská , email: mamasamsam@seznam.cz , telefon: 776 012 118 . Hodermarská
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.