Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rozhoduji se teď s manželem o koupi tlakového hrnce a zaujal nás tento elektrický tlakove-hrnce.heureka.cz/... máte někdo s ním zkušenosti. Byl by to náš první tlakový hrnec, máme dvě děti a tak bysme rádi uvítali halvně tu úsporu času a jak každý doporučuje, že je to výhodný, rychlý a levný vaření. Předem všem děkujeme za jakýkoliv poznatek.
Já už několik let vařím na el. tlakovém hrnci tlakove-hrnce.heureka.cz/...
např. do brambor dávám jen 3 lžíce vody a bilinky = nemají chybu. Nepouštím ani digestoř i při vaření slepice není v kuchyni žádný odér z jídla. Jde o úsporu el. energgie, času a ta chuť Mohu všem doporučit.
Dobrý den, v tlakovém hrnci ETA vařím cca 1/2 roku pro celou naší rodinu.Vždycky jsem měla strach vařit v tlakovém hrnci na sporáku a taky jsem to nikdy nedělala, zkrátka předsudek...Kouzlo elektrického tlakového hrnce spočívá v jeho plné automatizaci, má předvolené programy pro jednotlivé potraviny, takže např. když dělám guláš, tak vložím přísady do hrnce, zavřu a zmáčknu program, hrnec mi ohlásí, že je vše hotovo a že můžu hrnec otevřit...zkrátka pohoda, můžu doporučit
..a není ani velký, šetří místo a hlavně ten čas
, už mám i pár receptíků
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.