Nejste přihlášen/a.
Dnes, tj. ve čtvrtek jsem si na stavbě (uvnitř) všimnul PET lahve, ve které byla zamrzlá voda - asi půlka led/půlka voda. Od víkendu tam nikdo jiný než já nebyl. To, že jsem si jí všimnul až dneska je mi divný, ale budiž... ale že v ní byl ještě led? Teplota je tam udržovaná na 9-10st. C. Když nebudu řešit proč tam kdo nechal zamrzlou lahev, je možné že by za 4 dny při takové teplotě nerozmrzla uplně?
tazateli opravdu to píšete poněku zmateně, ale vězte, že teplota vzduchu může být třeba 10st, ale teplota konstukcí je nižší, a samozřejmě u podlahy může být nějakých 4-5 stupňů, a pokud ta láhev byla původně celá zmrzlá, jeví se mi celkém logické, že v tak malé teplotě rozmrzá pomalu. V bytě máme ted 21st, a nemyslím si,že by zdi měly nějakých 15 - 20, spíš mají kolem 15.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.