Nejste přihlášen/a.
potřebovala bych radu:když sem roztahovala shrovací žaluzie (ty kancelářské s těmi kuličkami) tak se mi to utrhlo a nevímjak to tam mám přidělat protože to okno se nachází v bytě, který mám v pronájmu prosím poraťe mi děkuji předem
Je-li řetízek přetržen, oprava na slušné úrovni není dost dobře možná. Lze však zakoupit řetízek nový a vyměnit jej v celé délce. Prodává se na bm v některých domácích či řemeslnických potřebách, metr stojí okolo 10Kč... Možná došlo jen krozdělení plastové spojky - pak je oprava velice jednoduchá. Zjistěte si tedy nejprve, zda je řetízek přetržen či jen rozpojen.
Já žaluzie občas montuji. Pokud se jedná o řetízek, stačí napsat výrobci na rolux@rolux.cz a napsat kolik je potřeba metrů. A je to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.