Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na váš názor (už jsem toho mnoho pročet)
Mám dům starý 40let. V něm se upravovala elektrika, znáte to pár zásuvek tehda stačilo
elektrika se zasádrovala a pak na hrubo zaházela unimalt 14. Dále jsem sedřel ze stěn malováni, ale né ze všech - protože to není potřeba.
Bylo tam vymalováno díky bohu jen 3x, takže to šlo.
Ptal jsem se zedníka na to jak bude postupovat. Řekl že napenetruje stěny, dá lepidlo, pak znova napenetruje a dá štuk vnitřní jemný od KVK 0340. Ptal jsem se ho proč ta penetrace dvakrát i s lepidlem, řekl že si nelajzne to aby to za chvíli odpadlo ze stěny a že to je lepší. Je fakt že on ten barák viděl, má praxi a je zedník.
Je to správně?
Další otázka je, slyšel jsem že většina věcí od fa.KVK praská - jaké máte zkušenosti?
Já materiál od ní neznám a ani nejsem člověk, který by jí chtěl hanit. Jen se ptám na vaše zkušenosti s těmito směsi od KVK.
Děkuji Sikora
pokud vam steny nepraskaly je lepidlo zbytecmne,zednik si ma poradit klasicky hruba -stuk.kvk mam skusenost pouze s jemnou omitkou(interier i exterier,obsahuje cement a dosahnete s ni asi lepsich vysledku nez se stukem,co se vzhledu i pracnosti tyka.
stěny nepraskají, no omitky tam jsou, jen jsem sedřel ty vrstvy malování - polil stěnu a sedřel špachtlí.
Takže abych měl jasno - stačila by jen stará omítka natřít penetrací a použít ten jeho štuk. Je to tak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.