Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím lepit luxfery

Od: jch odpovědí: 4 změna:

Chci se zeptat jestli je možné lepit luxfery na flexibilní lepidlo.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Ano - je potřeba lepidlo pro nenasákavé povrchy (v případě lepení luxfer na cihlu, beton apod. pak lepidlo na nasákavé i nenasákavé povrchy).

jabraka*
hodnocení

0x

Montáž Luxfer není jen jejich slepení,ale do drážky,která je uprostřed,se vkládají armovací prutyJe na lepení speciální malta na luxfery.-

JABRAKA

jch
hodnocení

Jde mi o to ,že malta na luxfery je celkem drahá,tak řeším co použít jiného.

hodnocení

0x

Před časem (teda už je to pár desítek let) jsem zazdíval luxfery okno cca 150 x 150 cm a používal jsem obyčejný beton (osobně namíchaný 1:4 z cementu a písku), ono totiž tenkrát nic jiného nebylo (občas dokonce ani ten cement*smich*). Armování jsem na tenhle rozměr nepoužil žádné. Dodnes drží bez problémů.

doplněno 27.07.12 19:10:

On už název "sklobetonová příčka" napovídá, z čeho se to původně stavělo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]