Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem se do nemilé situace. Musím rychle zvolit budoucí vzhled málo využívaného WC v domě (využívá synova rodina, cca 1x za měsíc víkend, mé kamarádky, cca 2-3x ročně pár dní, snad někdy nějaký turista, pokud nalákám).
Větší část podkrovního bytu je připravená na položení lina. Byt je vyklizený, neobyvatelný. Podlahář je připraven přijít o tomto víkendu.
Snacha objednala lino i na WC. A strhala místy až na omítku staré tapety, které tam byly po babičce už asi 30 let. Odmítla jsem další "papírové" WC a začala jednat s obkladačem., Ano, ale termín srpen/září.
Podlahář kategoricky nedoporučuje položit v chodbě lino a potom ho zničit při obkládání WC. Představa dalších týdnů života v rozkramařeném domě mě ničí a vede k ústupkům.
Hledám zlatou střední cestu. Vím, že se dříve stěny natíraly nějakým olejovým nátěrem. Existuje to ještě?
Vím, že se měl postup renovace celého bytu důkladně probrat dopředu. Ale mladí mě postavili před hotovou věc. A pak tady někdo nadávejte na tchýně...
Položte prostě lino tam klde chcete, a až budete dělat WC tak lino prostě zakryjte, existují různé způsoby zakrytí počínaje krabicemi z Lidlu a konče 2 cm silnou dřevotřískou na které můžete zdi bourat. Já osobně klidně obrousim dřevěnou podlahu, pak ji zakryji kartónem a starýmy OSB tenkým deskami, poté vydrážkuji elektriku, omlátím omítky nahodím, vyštukuji, vymaluji a podlahu odkryji a je jak nová toho bych se nebál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.