Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojovací koleno nebo flexi zapojení?

Od: rob001 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, rád bych se poradil.

Mám odpadní výpusť ze záchodu (WC kombi) vedenou svisle do podlahy.

Zvažuji, zdali mám zkrátit připojovací koleno, tak aby mi to vyšlo nebo zdali použít flexi připojení. U flexi připojení se obávám, že to není opravdu dlouhověké řešení.

U připojovacího kolena si zase nevím rady jak jej připojit k záchodu. Té strany, která se připojuje k odpadu je gumová planžeta, ale ze strany k záchodu pouze plast.

Jednoduché nasunutí asi nebude ono. Nenapadá mne, jak to utěsnit, když se k tomu po zapojení nemohu již dostat.

Děkuji za doporučení.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Obávám se, že nějak nechápu.

Máte kombíka se spodním nebo zadním odpadem?

WC kolena mívají gumovou "planžetu" (jak říkáte) k nasunutí na vývod z mísy a druhým koncem se zasouvají do HT hrdla, případně lepí do ND hrdla.

Nebylo by, prosím, foto?

olaf71*
hodnocení

0x

jasné řešení

doplněno 23.07.12 18:13:

tahle je excentrická, nebo možnost přímé manžety

Připojovací koleno nebo flexi zapojení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]