Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena za krov

Od: krabs odpovědí: 6 změna:

Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli je cena 55000,- za stavbu krovu na tenhle domek slušná nebo je to drahé? je to jen za práci dřevo máme vlastní plocha střechy je 155m euroline.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

endyfrog*
hodnocení

1x

Pouze za krov se mne zdá cena dosti velká mne dělaly krov i s pokládkou tašek za 45000,-se vším všudy krov latě zařezán tašek pokládka atd a k tomu háky na okapy a plocha střechy byla 220.mzkuste si udělat nabídky firem, soukromníků a vyberte nejlevnější tot moje rada Každý musí peníze tvrdě vydělat tak proč je vyhazovat.

syfrig*

Dobry den,muzete mi dat kontakt na firmu co Vam delala strechu?Cenu se mi zda slusna-dekuji

frame*
hodnocení

0x

Drahé. Za 100 tísíc materiál a 100 tisíc práce jsme postavili kompletní skelet dřevostavby o dvou podlažích (cca 90 m2 zastavěno) vč. stř. krytiny, klempířiny,...

robin1*
hodnocení

0x

Podle mně je pro posuzení ceny za práci podstatná technologie provedení.

Jiná cena bude v případě zbíjených vazníků, které podle připravené šablony stluče dokupy i neandrtálec.

Jiná cena bude v případě krovu provedeného klasickou technologií za použití dlabů a čepů, jestli to ještě vůbec někdo takto klasicky dělá.

jitkamladkova*
hodnocení

0x

Vámi uvedená cena je asi reálná.Cena za montáž se pohybuje mezi 6 - 7 tis.Kč za kubík smontovaného dřeva.

Zde v Praze mám známého který montuje běžnou sedlovou střechu(krov) v uvedeném rozmezí.Pokud by to někoho zajímalo,stačí vygooglovat GROUND SPEED.Staví taky nízkoenergetické domy do dvou mil.na klíč.

hodnocení

0x

Drahé, nevím odkud jste, ale tady to kluci dělali známému (podobnou střechu, možná i větší) za 30.000 a krov měli za víkend hotový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]