Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych od Vás od někoho poradit ohledně materiálu izolace pod pl. podlahu. Místnost budeme mít nad garáží a máme strach, že by mohla být zima od nohou... Podlaha bude zřejmě laminátová, bez vytápění (moc drahé).
Díky Vám za jakoukoli radu.
Lukáš
dejte více podrobností, al doporučil bych nelepit v garáži na strop EPS. Musí to být silná vrstva asi 10 cm. Pokud jen pod plovoučky tak vybrat dle tloušky jak můžete dát.
Nejlepší řešení je zespodu.
děkuji za radu, určitě to udělám i když nevím, jak to půjde na ten eternit, nějak si poradím.
co byste mi doporučil pod tu plovoučku, polystyren? dřevovláknitou desku? nějakou jinou fólii?
s tloušťkou není problém, protože prostor je pod schodem
díky moc za odpověď
Lukáš
Věřím tomu, že se kolega (milancukrar) upsal a měl na mysli nalepit...
Přesně tento případ jsem řešil ve svém domě, nahoře mám sice parkety, ale chlad od garáže byl stále jaksi cítit. Nalepil jsem (opravdu pouze nalepil) polyš pouhých 50mm a dokončil ozdobnými stropními čtverci ze stejného materiálu. Efekt dokonalý, navíc má garáž luxusní strop. Jediný problém je v tom, že si do stropu občas něčím píchnu, třeba lyžema... Přímo pod podlahu pokoje pak volte jakoukoliv vhodnou izolaci zaručující hlavně rovnost, ona jisté tepúelné vlastnosti má také...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.