Nejste přihlášen/a.
ahoj, jak byste šli na toto: střecha, skrz betonovou tašku(y) jdou 4 železné tyče, přišroubované k trámům. Fungují jako konstrukce krátké lávky pro přístup ke komínu. když ale prší, voda po tyčích stéká, (mezi taškou a tyčí nedokonale utěsněné) na trámy. špatně. takže čím utěsnit? musí to být pružné, mám pocit, že když fouká vítr, lávka se trochu hýbe. napadl mě gumoasfalt, kterým jsem natíral podvozek auta, ale netuším, zda-li je stálý na slunci a nerozteklo by se?
díky, honza
Já bych to netěsnil ničím, já bych to udělal tak jak to má být správně, tedy lávka přikotvená na pásové oceli, která po vodě prochází pod taškami a je přikotvena na krokev. Jinak řečeno pasovina prochází ve směru střešní roviny vložená třeba mezi pátou a šestou řadou tašek. (tašku je zpravidla potřeba mírně upravit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.