Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnocení míchačky HCM450

Od: bertx* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, uvažuji o koupi malé míchačky . Po bazarech je jich řada, ale jsou většinou ve vzdálenější lokalitě, mají vždy už něco za sebou a jsou smontované - čili problém s přepravou.

Z toho důvodu uvažuji o koupi nové ( jsou také rozdělané - snadná přeprava) , ale pokud možno za příznivou cenu.

Narazil jsem na míchačku125l HCM450 na 220V - Z popisu je zřejmé, že konstrukce je stejná jako u jiných výrobců - jak jinak u čínského výrobce...

Proto se zde ptám:

má někdo zkušenost s touto míchačkou? Uvažuji samozřejmě " hobby provoz" , kdy momentálně potřebuji namíchat pár kubíků betonu. V budoucnu třeba zase možná nějak tak. Nebude tedy v každodenním nasazení!

Děkuji za každou odpověď, neboť jsem nikde na netu nenarazil na sebemenší hodnocení od uživatelů...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

robin1*
hodnocení

0x

Asi tak jsou to všechno v relaci do 10 tis. stejný křápy. Co mám starší (12 let) z Bau bau tenkrát za 4500 tak ta se dodnes tváří ok, měla ještě ségru u tý přidavač předávkováním oddělal ložisko jinak taky ještě dobrá.

Pak mám cca dva roky dvě tyto rozebírací od ALKO, míchá to hůř bo maj blbě lopatky a nožky už jsou celé posvařované, tu druhou jsem dokonce svařoval ještě na valníku když jsem ji přivez domu bo nevydržela ani transport. Jsou to prostě šmejdy za 5 tisíc. Nicméně já je používám docela dost a pokud máš doma svářečku na občasnou opravu tak jinak docela vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]